Trädgård & Kuriosa

Trädgård & Kuriosa

Presentation

Jag Ingegerd Kilarne Holm inte alltför långt till pensionen, boende i ett rosa hus i Tortuna utanför Västerås tillsammans med min man Tommy för det mesta kallad ”Holm”, vi har en numera utflugen son Jon och hunduppfödning av Dvärgpinscher, tidigare även uppfödning av katter av rasen Cornish Rex under 30 års tid, katterna numera ett avslutat kapitel.
Är utbildad kallskänka och Florist, innehade en blomsterbutik under 17 år, arbetar numera som anställd på ett grossistföretag på halvtid. Växter och då speciellt blommor har alltid sedan barnsben varit ett stort intresse. Min mor var väl egentligen den som introducerade mig i denna trädgårdsvärld i och med hennes passion för växter.
Är medlem i Västerås Badelunda Trägårdsförening , Trädgårds amatörerna, Mälardalens Pelargonvänner, Svenska pionsällskapet.
Är även mycket intresserad av anrikt och kuriosa att förgylla tillvaron med, går på auktioner och loppisar, samt säljer en del själv på loppisar.
I denna kombinerade hund och växt blogg vill jag berätta vad som händer hos oss under ett ”odlings år”. Titta gärna in på vad jag har att erbjuda i växt hänseende och på vilka växt marknader jag medverkar, kolla också under NYHETER vad som händer.
Samla ihop ett gäng eller kom själv och kom på besök, jag bjuder på fika, slå en signal om passande besöksdag och tid.

2014-07-17

Antikt & KuriosaPosted by Ingegerd Kilarne Holm Thu, July 17, 2014 00:25:49
Här kommer jag att lägga ut några av våra loppis "fynd" vi gjort under våra turer. De är inte till salu men trevliga att på bild att dela med sig. Först ut är de från vår utflykt till Möklinta och därefter till bergslagen. Vackra gamla textilier, press glas och rosen mönstrat porslin smide och koppar samt ytterligare en mandel kvarn till min samling.I bergslagen blev det ytterligare en mandelkvarn ej på bild samt lite pressglas lite mässing en vackert tyg klädd ask och en gammal cykel korg till att plantera i.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.